Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012 19:09

ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

 

 

                                                        Αθήνα, 13 Σεπτεμβρίου 2012

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

               

 

Για μια ακόμη φορά φάνηκε πόσο απομονωμένη είναι η ηγεσία της ΟΙΕΛΕ. Η απεργία που κήρυξε χθες, 12-9-2012, απέδειξε ότι έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και τα θέματα που απασχολούν την κοινότητα των ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Οι ψευδεπίγραφοι και προσχηματικοί «αγώνες» της, που έχουν μοναδικό στόχο τη διατήρηση των εκλεκτικών συμμαχιών που διαχρονικά απολαμβάνει και των σκανδαλωδών  προνομίων της, πείθουν μόνο  τον στενό κύκλο των πολλαπλώς ευνοούμενων παρατρεχάμενων. Γι’ αυτό και η συντριπτική πλειοψηφία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών δεν την ακολουθεί στον συνδικαλιστικό  της κατήφορο.

 

Αντίθετα, οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί που γίνονται καθημερινά δέκτες των προβλημάτων που βιώνουν οι ελληνικές οικογένειες και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι γονείς των μαθητών των ιδιωτικών σχολείων, κατανοούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τα σχολεία και τις θέσεις εργασίας τους.

 

Το απέδειξαν και χθες στρέφοντας την πλάτη στη συνεχή δημαγωγική τακτική της ηγεσίας της ΟΙΕΛΕ, η οποία αποκλειστικά στοχεύει στη δημιουργία προβλημάτων στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων: επιδεικνύοντας παιδαγωγική ευαισθησία αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην απεργία που προκήρυξε η ηγεσία της ΟΙΕΛΕ.

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 20:35