Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 15:42

Καλοκαιρινό Πρόγραμμα του CGS σε συνεργασία με την Ιατρική Αθηνών (ΕΚΠΑ) και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ)

2nd CGS Biomedical Engineering Summer Course | 18-23  Ιουνίου 2018

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία του CGS  με την Ιατρική Σχολή (ΕΚΠΑ) και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Η βιοϊατρική τεχνολογία είναι ένας ραγδαία αναπτυσσόμενος κλάδος με ανεξάντλητες πρακτικές εφαρμογές στον επαγγελματικό τομέα και κατ’ επέκταση στον πραγματικό κόσμο.

To 2nd CGS Biomedical Engineering Summer Course  είναι ένα καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, για μαθητές Γ’ Γυμνασίου – Α’ Λυκείου που τους ενδιαφέρει να αναπτύξουν το ενδιαφέρον τους στις βασικές έννοιες της βιοϊατρικής τεχνολογίας και το οποίο αποτελεί συνέχεια του περσινού, πολύ επιτυχημένου προγράμματος που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από ελληνικό σχολείο.

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης του CGS με την Ά ΩΡΛ Κλινική της Ιατρικής Σχολής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Εργαστήριο Βιοϊατρικής Τεχνολογίας του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Παρακολουθώντας το εκπαιδευτικό  πρόγραμμα  οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν βασικές γνώσεις, να κατανοήσουν πως τα δύο αυτά αντικείμενα συνδέονται τόσο σε ερευνητικό ,  όσο και σε πρακτικό επίπεδο και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε έναν από τους σημαντικότερους επαγγελματικούς χώρους του παρόντος και του μέλλοντος.

Τα μαθήματα διδάσκονται στην ελληνική γλώσσα και οι θέσεις είναι περιορισμένες.

 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές όλων των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, που φοιτούν στη Γ’ Γυμνασίου – Α’ Λυκείου.

Διάρκεια:

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί  από τη Δευτέρα, 18 Ιουνίου  έως και το Σάββατο, 23 Ιουνίου.

Η παρακολούθηση και τις έξι  μέρες είναι απαραίτητη.

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

CGS Research & Development Department

Παλλήνη, 15351

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210 6030411

http://cgs.gr/biomed/

www.cgs.gr

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 09:24